معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی به صورت کاملا تخصصی و اصولی

بایگانی

خورش آلو Masma

موسی احمدی روشن | شنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۰۳:۵۴ ب.ظ

خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.

 

 

عناصر
مرغ متوسط: مرغ نیم
پیاز متوسط: 3 قطعه
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
آلو بخارا: 750 گرم
بادمجان: 3-4 عدد
گوجه فرنگی: 2-3 عدد
روغن: ضروری است
نمک: ضروری است
فلفل: ضروری است
زردچوبه: ضروری است
دارچین: ضروری است
زعفران: ضروری است
مراحل پخت
مرحله 1
پیازها را خرد کنید و سرخ کنید.

گام 2
مرغ را با کمی آب بپزید.

مرحله 3
آلوها را خیس کنید و بعد از خشک شدن با رب انار یا (آب انار یا آب پرتقال) آنها را بشویید.

مرحله 4
مواد آماده شده را به مرغ پخته شده اضافه کنید و نمک ، فلفل و زردچوبه ، دارچین و زعفران را اضافه کنید.

مرحله 5
شعله را کم کنید و صبر کنید تا غذا حل شود.

مرحله 6
در پایان بادمجان و گوجه فرنگی ها را سرخ کرده و به مواد غذایی اضافه می کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی