معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی

معرفی انواع غذاهای ایرانی و خارجی به صورت کاملا تخصصی و اصولی

بایگانی

طرز تهیه واویشکای گیلانی

موسی احمدی روشن | شنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۰۳:۵۳ ب.ظ


واویشکا یک فست فود و در عین حال از سبز سرسبز گیلان خوشمزه است. این نوعی غذای آشغال است که هم با نان قابل خوردن است و هم همراه با برنج سرو می شود. او گوشت های مختلفی از جمله گوشت چرخ کرده ، گوشت خرد شده ، مرغ و جگر تهیه کرد.

بستگی به طعم آن دارد. این ظرف در واقع روسی است که در گیلان پرطرفدار بوده و در سراسر ایران پخش شده است. نوع اصلی ظرف گوشت پخته شده است. در جنگ جهانی دوم و حمله روسیه به ایران ، مواد غذایی به گیلان وارد می شد. این ترکیب از گوشت ، پیاز و گوجه فرنگی تشکیل شده است که البته در انواع مدرن قارچ و فلفل دلمه ای نیز استفاده می شود. گوجه فرنگی یکی از مواد تشکیل دهنده آن است. گوجه فرنگی یکی از آن دسته سبزیجات است.

 

که می تواند در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد و در سالاد نیز قابل استفاده است. این خاصیت دارد که هنگام مصرف دیگر چربی های مفید مانند آووکادو یا روغن زیتون ، جذب کاروتنوئیدهای گیاهی شیمیایی موجود در گوجه فرنگی را تا سه برابر افزایش می دهد. . گوجه فرنگی بخش مهمی از رژیم مدیترانه ای است. بسیاری از غذاهای مدیترانه ای از گوجه فرنگی یا سس استفاده می کنند. زنان باردار می توانند گوجه فرنگی بخورند. هنگامی که زنان شیرده محصولات گوجه فرنگی را مصرف می کنند ، غلظت لیکوپن شیر آنها افزایش می یابد. در این حالت ، گوجه فرنگی ها بهتر است پخته شوند. محققان همچنین دریافتند که خوردن محصولات گوجه فرنگی مانند سس گوجه فرنگی به جای خوردن گوجه فرنگی تازه باعث افزایش غلظت لیکوپن در شیر مادر می شود.

 

واویشکا


.
عناصر
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
تخم مرغ: 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط: 3 قطعه
پیاز متوسط: 2 قطعه
نمک: ضروری است
فلفل: ضروری است
زردچوبه: ضروری است
روغن: ضروری است
سورگوم: ضروری است
مراحل پخت:


مرحله 1
ابتدا پیازها را خرد کرده و با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود.

گام 2
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و سس کنید.

مرحله 3
گوجه فرنگی های خرد شده را خرد کرده و مواد لازم را برای پخت اضافه می کنیم.

مرحله 4
سپس با نصف لیوان آب ، ترشی و کمی نمک و فلفل بپاشید و بگذارید 45 دقیقه با درب بسته بپزد و آب آن را کم کنید.

مرحله 5
در این مرحله می توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

مرحله 6
وقتی خورش در حال جوش است ، یک تخم مرغ را روی مواد غذایی خرد کنید.

مرحله 7
بعد از پختن تخم مرغ غذای شما آماده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی